Beauty trend – Hair contouring

Beauty trend – Hair contouring

contour

Du kjenner sikkert contouring fra makeuppens verden. Men visste du at man også kan lage hår contouring? Inspirert av makeup trenden, er hår contouring en skreddersydd fargeteknikk, tilpasset spesielt til deg! Frisøren din bruker denne teknikken til å fremheve dine beste trekk, akkurat som makeup contouring! Takket være et spill av lys og skygge, former frisøren din hårfarge, ved hjelp av lyse highlights og mørkere lowlights.

Det er altså ikke som å få alminnelige striper i håret. Teknikken er en kombinasjon av frihånds fargepåføring, av forskjellige highlights og lowlights, som skaper dybde rundt ansiktet og fremhever kinnbenene dine. Med lowlights kan du f.eks få ansiktet ditt til å se slankere ut, hvis du har et rundt ansikt eller en bred hals. Ansiktet ditt vil se smalere ut, ved bruk av lowlights i deler av håret ditt som sitter tettest ved nakken. Faktisk fungerer det på samme måte som makeup contouring, da du fremhever noen trekk med highlights, mens andre gjøres smalere ved hjelp av mørke striper. Hår contouring er derfor forskjellig fra person til person, og frisøren din er den beste til å vurdere hvordan ansiktet ditt best mulig kan fremheves.

Når du har fått hår contouring, er det en god idé å skape bevegelse og fall i håret ditt. Bruk Creative Curl Wand, til å skape bølger, som er med til å fremheve spillet i håret ditt.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar