Hår & makeup artist Trude Desirè om Victoria’s Secret, platinblondt hår & ambisjoner

Hår & makeup artist Trude Desirè om Victoria’s Secret, platinblondt hår & ambisjoner

Trude Desirè Gustavsen, norsk makeup artist

Da Trude var på besøk laget hun en glam hestehale guide, som du kan se her. Trude er fra Oslo, Norge, og flyttet til København på grunn av kjærligheten. Hun bor sammen med sin kjæreste som er profesjonell fotballspiller. Hun elsker mote og skjønnhet, og er alltid på utkikk etter nye folk i branchen, som hun kan være kreativ med.

Hvordan startet drømmen om å arbeide i beauty branchen?

Det startet veldig tidlig, min mamma er frisør, og jeg var ofte med henne på jobb, og der ble jeg fort interesseret. På videregående skole valgte jeg å fokusere på hudpleie, og etter ett par år ble jeg utdannet makeup artist. Det var først etter ett par måneder på makeup artist skolen, at jeg ble 100% sikker på, at det var det jeg ville! Etter noen år i tvil om hva jeg ville jobbe med, var det så deilig å endelig finne en branche som passet meg.

3 ord som beskriver deg?

Søt, glad, kreativ :).

Hvor finner du beauty inspirasjon?

Jeg finner inspirasjon i mange ting. Blant annet på blogger, men også Instagram og youtube. Det er så mange talentfulle makeup artister man kan følge, jeg elsker å se tutorial videoer og kan bruke flere timer på det.

Hva drømmer du om å komme til å oppleve i din karriere?

Det ville vært fantastisk å en dag bli en ettertraktet makeup artist, hvor jeg får mulighet til å gjøre mange spennende oppgaver. Spesielt for store motemagasiner! Det kunne også vært gøy å gjøre makeup på de flotte modellene til Victoria’s Secret moteshow. Det er noe jeg ser på TV hvert år, og jeg elsker det! Men noe av det  jeg liker mest med min jobb er når jeg sminker kvinner som kanskje ikke vet så mye om makeup eller har tiden til å bruke masse produkter. Den positive reaksjon jeg får når jeg har sminket de klare er den beste følelsen!

Hvem er din beauty hero?

Mmm det er vanskelig med kun én :). Jeg liker veldig godt modellen Candice Swanepoel, hun er så vakker og virker så søt! Men en av mine yndlings makeup artister er Charlotte Tilbury. Hun gjør makeup under fashion week, i de store motemagasiner og på en masse berømtheter, innen den røde løper. Hun er så dyktig til beauty makeup! Og selvfølgelig også min mamma, hun er både vakker og en dyktig frisør. Jeg kommer nok ikke til å få mitt hår fikset av andre enn henne, selvom jeg nødt til å reise hjem til Norge for å få det gjort hehe!

Hva er din hyppigste overspringshandling?

Det må være Instagram. Eller hvis jeg først begynner å se TV-serier, så er det vanskelig å stoppe igen :).

Ditt beste hårråd?

Bruk gode hårprodukter, og gjerne en hårkur en gang iblant. Jeg bruker en olje i håret etter jeg har vasket det og det holder håret sunt, skinnede og så lukter det sinnssykt godt!

Hva er ditt «go-to beauty look» til en date eller fest?

Det jeg synes er viktigst ved en makeup, uansett hva man skal til, er huden. En flawless og glowy hud. Så er man godt på vei! Bruk gjerne en bronzer til kinnene og litt på pannen for å få varme i ansiktet. Og så synes jeg at blush, gjør mye for å skape en frisk og naturlig look. Flotte lepper er også veldig viktigt, bruk f.eks. en leppepomade med litt farge, for en naturlig look,  og så er du klar til date! Til fest liker jeg  å bruke litt mer makeup, med ekstra fokus på øynene. Jeg liker å bruke jordfarvet nyancer og øyenskygger med shimmer i. Og sisst men ikke minst, highlighter er ett must. Jeg bruker «Mary-Lou Manizer» fra The Balm, som jeg synes er den absolut beste highlighter. Hvis du ikke allerede har prøvet den, så skyndt deg ut og få tak i den!

Har du hatt en «crazy» hårperiode?

Jeg har prøvd masse forskjellig med mit hår, jeg tror min frisør mamma får noe av skylden for det, hehe neida  ;).  Men jeg har hatt både brunt og helt platinblondt hår. Jeg har også hatt litt dreads! Det var også en periode da jeg var 16 år, hvor håret bare ikke kunne bli lyst nok  og jeg ville tydeligvis ligne Barbie. Da jeg så ville farge det med ett nytt merke, gikk det ikke så bra. Først ble det sølv/blått! Dette måtte selvfølgelig fikses, så vi prøvde igen, men så ble det brun/lilla! På det tredje forsøk ble det vellykket og jeg var blonder end noensinne!

Når hadde du sist ett wow-øyeblikk?

Det var sist Desember, da jeg var i Thailand med min kjæreste. Det var så flott! Vi tok en båt til forskjellige øyer, balnt annet Phi Phi Island og Maya Bay. Strendene er så flotte og vannet er krystallklart, det er så fantastisk! Det er helt klart ikke min sisste tur til Thailand.

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar