Guide til messy fiskebensflette

Guide til messy fiskebensflette

Jeg har alltid syntes at en fiskebensflette eller fishtail braid, som det også kalles, ser så flott ut! Jeg trodde faktisk at den var vanskelig å lage, men den er heldigvis ganske lett og den har blitt en av mine favoritt fletter.

Sånn gjør du:

Gre håret igjennom, her har vi brukt Oval Brush, som er laget av naturhår og tilfører håret shine. Lag deretter en midtskill i håret, så du har to like store hårseksjoner. Så tar du en liten tott ytterst fra høyre og samler til venstre. Og så gjør du det motsatte, en liten tott fra venstre til høyre. Fortsett med å flette annenhver gang de ytterste totter over hverandre. Sørg for å holde fletten stram, mens du er i gang. Etterpå kan du nemlig dra litt i den, så du skaper fylde og gjør den litt «messy». Når du har flettet hele håret samler du spisserne med en liten gjennomsiktig strikk. Du kan evt. tvinne en hårtott rundt strikken og feste den med en liten hårnål , så den ikke synes. Avslutt med litt Final Fix Hairspray og så er du klar!

Det har vi brukt:

ghd Oval Brush
ghd Final Fix Hairspray

1Kommentar
  • […] Fletter er noe vi aldri går lei av. Det finnes så mange forskjellige varianter og muligheter for frisyrer med både fletter. En av våres store favoritter er fiskebensflette! Du kan enten flette alt håret i en stor fiskebensflette eller du kan la det meste av håret henge ned, men kun flette det fremste håret. Det skal helst ikke være for pent, så du må gjerne dra litt i fletten og la litt hår falle ut noen steder, så den ser litt mer messy og tilfeldig ut. Se vores guide her. […]

Skriv en kommentar