Guide til konfirmasjons frisyren – Romantisk blomster flette

Guide til konfirmasjons frisyren – Romantisk blomster flette

ghd, ghd norge, fletning, fletter, blomster, hår styling, konfirmasjons look, konfirmasjons hår, blomsterpynt i hår, hestehale, ponytail, braided ponytail, creative curl wand

ghd, ghd norge, fletning, fletter, blomster, hår styling, konfirmasjons look, konfirmasjons hår, blomsterpynt i hår, hestehale, ponytail, braided ponytail, creative curl wand

Nå er konfirmasjoner rett rundt hjørnet og du har kanskje antrekket klart men litt usikker på håret? Jeg husker godt selv da jeg skulle konfirmeres, selv om det begynner å bli en god del år siden. Det er faktisk 11 år siden, tiden flyr! Jeg har i alle år hatt bunad og synes det både er super fint og praktisk. Derfor slapp jeg på en måte tenke så mye over hva jeg skulle ha på meg på konfirmasjonen min, da jeg allerede hadde bunaden klar. Siden jeg kun var 15 år hadde jeg ikke den interessen for hårstyling osv, sånn som jeg har i dag. Så min frisyre var relativt alminnelig den dagen, utenom at håret mitt faktisk var farget brunt på den tiden! Skulle jeg konfirmert meg nå, ville jeg gjort mye mer ut av frisyren min:).

Hvis du er usikker på hva du skal gjøre med håret på dagen din, kan du få noen tips her. Vi har laget en liten guide til hvordan du kan gjøre håret ekstra fint til konfirmasjonen din, ved kun noen enkle trinn.

Guide til romantisk blomster flette

Begynn med å ta en del av håret og lag en løs flette på siden og så tar du resten av håret med og setter alt i en hestehale som du fester med en strikk. Deretter tar du en del av håret i hestehalen som du snurrer rundt strikken, fest med en hårnål. Så tar du litt hår fra hestehalen, som du fletter nesten hele veien ned. Fest med en gjennomsiktig gummistrikk. Nå kan du dra forsiktig i fletten for å få mer fylde. For å pynte opp hestehalen er det fint å krølle med creative curl wand , som gir super fine krøller. Husk å bruk Curl hold spray, så holder krøllene dine mye lengre. Siden det er en spesiell anledning er det fint å pynte opp enda litt mer, med f.eks blomster! Du kan gjøre det på forskjellige måter, men du kan f.eks bruke hårspenner med blomster på som du kan se her og her. Da sitter de godt på plass hele dagen :). Til slutt, fest alt sammen med final fix hairspray.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar