Guide til fest look – Smokey eyes & swept back hår

Guide til fest look – Smokey eyes & swept back hår

Det er fredag og høysesong for julebord, kanskje skal du på fest i kveld? Til spesielle anledninger elsker jeg å kjøre på med masse fokus på øynene og en stor favoritt er smokey eyes! Denne øyesminken kan pynte opp hvert antrekk, så dette er alltid en sikker vinner. Kombiner med swept back hår og et par glam øredobber og du er helt sikkert festens midpunkt.

Sånn gjør du:

Når man skal lage smokey eyes, kan det være lurt å starte med øynene før du legger basen på huden. Så slipper man at det drysser ned under øynene. En smokey eyes behøver ikke være helt sort, man kan også bruke brune og grå toner. På Melissa brukte jeg flere forskjellige mørke brune toner. Husk å duse skyggen godt ut, den skal så og si fade ut, så det blir myke overganger. For mer intensitet og en fin helhet, la jeg sort eyeliner på øvre vippekant og nede på våtlinjen.

Til slutt, masse mascara! Det kan også være utrolig fint med noen punktvipper, for ekstra fylde. Melissa er heldig her, hun har super lange og fyldige vipper, så det holdt i massevis. Brynene fylte jeg lett inn, for å markere de.

Jeg er super fan av en flawless hud, med masse glød. Det er så utrolig viktig at huden blir flott, det har alt å si for resten av sminken. Jeg laget gløden i huden ved å bruke to forskjellige highlights. Jeg la først på en krem highlighter og deretter min favoritt pudder highlighter, nemlig Mary-Lou Manizer. Når det er så mye fokus på øynene, valgte jeg å holde leppene ganske nøytrale, ved å legge en nude leppestift med en gloss over.

Håret:

Vi er alle fan av flotte krøller, men swept back frisyren har nå blitt mer og mer populær. Dere har vel sett frisyren til Gigi Hadid som hun hadde på American music awards? Det er helt klart min favoritt for tiden. Jeg startet med å spraye curl hold spray i håret til Melissa, før jeg gikk i gang med å krølle det med classic wave wand. jeg ville ha et naturlig fall og da er denne krølltangen perfekt!

Når krøllene hadde kjølt ned, børstet jeg gjennom håret for å samle krøllene. Før jeg dro håret bakover, tuperte jeg håret med narrow dressing brush, for å få mer volum både på sidene og på toppen. Til slutt sprayet jeg godt med hårspray, for å holde frisyren på plass. Jeg sprayet også litt final shine spray, for å få litt glans til frisyren.

Tilføy litt glitter i form av øredobber, en topp eller kjole og du er klar til vinterens fester!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar