#GlobalHairDays Red Carpet Luxe inspirasjons look

#GlobalHairDays Red Carpet Luxe inspirasjons look

Når man tenker på alle stjernenes hår på den røde løper, kan man ikke komme utenom de klassiske Hollywood waves. De blir sett år etter år til award shows, og sånn har det vært siden starten av filmbransjen. Krøllene har alltid vært en hit blant skuespillere, sangerinner og alle andre som av den ene eller andre grunn, kommer til å gå nedover den røde løper! På 1930-tallet kom trenden frem, med blondt hår og dype, myke bølger i håret etter at en av tidens store skuespillerinner hadde hatt håret på denne måten i en film. Det fortsatte til 50-tallet, hvor store stjerner som bl.a. Marilyn Monroe rocket frisyren. Også i dag blir den hyppig sett på den røde løper. Ta f.eks. årets Oscar show, hvor vakre skuespillerinner som Emma Stone og Brie Larson hadde en dyp sideskill, myke bølger og håret lagt over den ene skulderen.

Ikke mye har endret seg ved frisyren, siden 1930-tallet, og det er en frisyre som blir sett igjen og igjen på den røde løper – og det er det selvfølgelig en grunn til! Looken kler nesten alle. Selv hvis det skulle være småting ved looken, som du kunne tenke deg å endre på som f.eks. skillen, er det lett å gjøre. Den kan tilpasses til enhver person, og de myke bølgene er en tidløs frisyre til enhver fin anledning.

Hvis du selv skulle ha lyst til å prøve frisyren, kan den lages med Platinum styleren. Bruk en lett mousse i håret, for å gi hold til krøllene, og del deretter håret inn i seksjoner, så du starter med håret i nakken og jobber deg oppover. Hold rettetangen vannrett og legg en seksjon hår inn imellom platene. Roter rettetangen 360 grader og la rettetangen gli igjennom håret. Når alt håret er krøllet, grer du det igjennom med Oval Dressing Brush og så har du flotte dype bølger.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar