#GlobalHairDays Adornment inspirasjons look

#GlobalHairDays Adornment inspirasjons look

Den fjerde og siste look i #GlobalHairDays kampanjen, er en look som ofte blir sett på runways og har blitt mye brukt igjennom tidene. De første tre looks i kampanjen var nobomodern romance og red carpet luxe. Kvinner har alltid pyntet håret sitt, og helt tilbake i tiden, laget de hårpynt ut av ben, gevirer, og hva de ellers kunne finne. Senere begynte man å bruke hårbånd og diademer, og sløyfer er faktisk noe av hårpynten, som ble brukt av både menn og kvinner.

Fra hårbånd til å holde håret vekk fra øynene, til store pyntede oppsetninger a la Marie Antoinette, til at man i dag oftest holder seg til simpel pynt i form av spenner og hårstrikker. Trends innenfor hårpynt har kommet og gått, og noen har til og med kommet tilbake i motebildet i løpet av de siste århundreder.

I dag kan hårpynt kjøpes i de fleste high street butikker til billige penger, og det er super fint å pynte oppsetninger med flotte spenner, eller f.eks. flette et bånd inn i frisyren, for å gi den et kult uttrykk. Selv enkle hverdagsfrisyrer kan piffes litt opp med hår accessories. En messy bun kan f.eks. bli mere festlig, ved å sette en flott spenne i, eller du kan pynte en hestehale med strikker eller bånd i fine farger. Her er det tid til å slippe fantasien løs, og skape sin helt egen stil!

Husk å dele deres flotte frisyrer med #globalhairdays, så vi kan inspirere hverandre verden over:).

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar