#GlobalHairDays Adornment – Hestehale med bobler

#GlobalHairDays Adornment – Hestehale med bobler

Vi har tidligere sett på noen av de frisyrene som har vært i forbindelse med SS17 Wanderlust kolleksjonen, som du blant annet kan se litt mer om her. Og i dag skal vi se nærmere på Melissa sin #GlobalHairDays Adornment inspirerte frisyre, som inneholder voluminøse bobler og lette romantiske krøller.

Det første Melissa gjorde var å preppe håret med Root Lift Spray, og deretter ble produktet jobbet godt inn med hårføneren. Dette er for å gi volum og tekstur til håret, som også gjør det mye enklere å jobbe med håret. Så samlet hun alt håret i en lav hestehale på den ene siden, før hun laget et par fletter av hestehalen, som hun deretter varmet med styleren. Dette er for å å gi håret enda mer fylde og tekstur, så boblene blir større og messy! Etter flettene var tatt ut, gikk Melissa i gang med å lage boblene. De laget hun ved å sette en gjennomsiktig gummistrikk ca 4 cm nedenfor den første strikken hun festet hestehalen med. Så dro hun litt i boblen, for å gjøre den litt mer tilfeldig og voluminøs. Det samme gjorde hun en gang til, så hun fikk to bobler ut av hestehalen. Det fremste håret krøllet hun lett og forsiktig med styleren, så det ble et fint og naturlig fall. Til slutt ordnet hun frisyren med Final Fix Hairspray, og for å gi et ekstra godt hold.

Hvis du er glad i farger og vil være litt kreativ, kan det være kjempe fint med f.eks smale silkebånd i en flott farge, som du binder rundt der strikkene sitter i håret. Det vil være super fint til sommerens festligheter!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar