Gi krøllene dine staying power!

Gi krøllene dine staying power!

Ingenting slår flotte bouncy krøller, som får en til å føle seg glam med det samme. Vil du gjerne ha dine krøller til å holde hele dagen? Så les med videre når vi kikker på hva du kan gjøre for å gi dine krøller staying power!

1. Unngå «tung» sjampo og balsam

Det er viktig å bruke produkter som ikke tynger håret ditt, men som istedenfor gir håret ditt volum. Let deg frem til en god sjampo og balsam som både er pleiende, gir håret fukt og som samtidig er lett, så det ikke tynger håret ditt. Husk hvis du bruker en balsam i hodebunnen, vil håret kun bli glatt og flatt. Påfør derfor balsam kun i lengdene, der hvor det har mest behov for pleie, så bevarer du volum på toppen.

2. Prepp håret

Det viktigste når det kommer til holdbare krøller er å starte med å preppe håret godt, før du begynner med selve krøllingen. Start med nyvasket hår og spray håret med varmebeskyttende, så håret først og fremst er godt beskyttet mot varmen. For volum og godt hold til krøllene, påfører du Total Volume Foam i det håndkletørre håret og bruker hårføneren din til å føne håret tørt. Nå er håret ditt godt forberedt, og du kan gå i gang med krøllingen.

3. Gi håret tekstur

Håret er mye lettere å jobbe med når det får litt tekstur, og i tillegg ser håret mer levende ut med en gang det får litt tekstur og bevegelse. Bruk Root Lift Spray ved røttene og litt ut i lengdene, før du deretter jobber produktet inn med føneren. Dette skaper ikke bare volum, men også den teksturen vi ønsker og det blir masse bevegelse i håret. Og ikke minst vil krøllene også holde mye bedre hvis du prepper håret med denne sprayen først!

4. Bruk smalere seksjoner

Føler du ofte når du har krøllet håret at de sklir ut nesten med det samme? En av grunnene kan være fordi du har for mye hår rundt krølltangen, altså for store seksjoner, og da vil ikke alt håret bli varmet. Del håret heller inn i smalere seksjoner, så alt håret rundt tangen blir varmet og kan ta imot og holde på krøllen.

5. Ikke stress

Når vi først har snurret håret rundt krølltangen er det ingen grunn til å skyndte seg med å ta den ut med det samme. La tangen sitte i ca 8 sekunder før du slipper ut håret. Så har håret fått tid til å motta varmen og forme seg. Det er viktig at du er like tålmodig med alle seksjonene, så hele håret blir likt krøllet og krøllene får like fine form.

6. Kjøl ned

Dette får vi ikke sagt nok, dette er så viktig at du tenker på når du krøller håret. Når man har krøllet håret er det veldig mange som ikke kan la være med røre ved krøllene med det samme. Hvis du er en av de som gjør dette, så vet du nå kanskje hvorfor krøllene dine ikke holder. La krøllene kjøle helt ned før du begynner å røre de og eventuelt begynner å børste de igjennom. Dette vil gjøre at krøllene dine beholder både formen og spensten.

7. Hårspray

Det er ingen hemmelighet at hårspray både gir volum og hold til frisyren din. Men husk å bruk det med måte, bruker du for mye hårspray kan det faktisk tynge håret ditt, og det gir motsatt effekt av hva det egentlig skal. Det er også viktig å finne en riktig hårspray, som faktisk gir hold til håret og ikke gjør det fettete og flatt, og samtidig en som ikke gjør håret helt stift. Final Fix Hairspray gir holdbarhet til krøllene dine, avanserte frisyrer, tupering eller hvis du har rettet det helt glatt. Den hjelper med å redusere krusete hår og gjør frisyren din motstandsdyktig for fuktighet. Håret blir heller ikke stift og den gir en fin finish og godt hold!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar