ghd Wanderlust workshop event

ghd Wanderlust workshop event

I går hadde vi et eksklusivt ghd workshop event med fire flinke og inspirerende youtubere, i forbindelse med vår nye Wanderlust kolleksjon og #GlobalHairDays kampanjen. Vi har lyst til å inspirere og bli inspirert av deg og kvinner i hele verden! Så husk å sjekke ut #GlobalHairDays på instagram.

Vi hadde ghd hårstylist, Mette, som laget fire flotte forskjellige looks som var inspirert av den nye kolleksjonen. Det var blant annet red carpet bølger, beach waves og messy coachella fletter! Jeg gjorde forskjellig makeup på modellene, så det passet til de fine frisyrene. Blant annet pyntet jeg to av modellene med små stjerner og stener, for å bringe frem litt festival vibes.

Etter jentene hadde smakt på de gode økologiske salatene og drukket blomster dekorerte smoothie fra The Organic Boho, var det tid for at de selv skulle prøve de forskjellige frisyrene på seg selv! De løse og messy coachella krøllene var en favoritt blant jentene, hvor de skulle lages med en styler. Etter litt trening og hjelp fra Mette, var de godt på vei og de fikk til slutt kjempe fine frisyrer. Og med så fine frisyrer må man selvfølgelig ta litt selfies og flotte bilder!

Jentene fikk selvfølgelig med et helt reisekit, så de er klare til sitt neste #ghdwanderlust eventyr! En flott veske fra Depeche som er perfekt til å reise med, gyllen makeup fra Benefit Cosmetics, så man er klar til å skinne på ferien, et instax polaroid kamera så man kan forevige minnene, solkrem fra Vichy, så man kan tanne med god samvittighet og selvfølgelig den hele nye Tropic Sky styleren. Tusen takk for at dere kom, vi gleder oss til å se mere av deres flotte videoer!

Husk å del dine fine og kreative frisyrer på instagram med #GlobalHairDays, så vi kan inspirere hverandre over hele verden! Du må heller ikke glemme å delta i konkurransen vår, hvor du kan vinne en Platinum styler hver uke!

2 Kommentarer

Skriv en kommentar