ghd Oval Brush – Hårbørste med villsvinhår

ghd Oval Brush – Hårbørste med villsvinhår

Jeg hadde egentlig ikke tenkt over det før jeg prøvde en hårbørste med naturhår. En hårbørste er nemlig ikke bare en hårbørste. ghd’s Oval Brush er laget av villsvinhår, det høres kanskje litt merkelig ut men det virker! Den er mere skånsom og sliter ikke like mye på håret som en alminnelig hårbørste. Du får blankere hår da villsvinhårene fordeler hårets egne naturlige oljer rundt i hele håret. Samtidig vil blodsirkulasjonen i hodedbunnen økes, så hårsekkene stimuleres.

Jeg bruker den f.eks. etter jeg har krøllet håret mitt. Her børster jeg mine krøller igjennem så de blir mer fluffy. Jeg samler dem litt igjen med serum og så er jeg klar. Om kvelden børster jeg håret mitt igjennom med børsten igen, for å massere hodedbunnen, innen jeg fletter det og går i seng.

Og så er prisen virkelig god! Den koster 279,- og du kan finne den her.

Eller finn den hos din lokale frisør. Finn salong her.

1Kommentar

Skriv en kommentar