ghd Nyheder – Arctic Gold julekolleksjon 2015

ghd Nyheder – Arctic Gold julekolleksjon 2015

Vi har gledet oss til å vise dere disse skjønnheter! Eksklusive nyanser av gull, hvit og cremefarger, i en perfekt kombinasjon. Arctic Gold er våres spesielle juleserie, den er limited edition, så du vil kun kunne få fingrene i den denne sesongen. Jeg er sikker på at en styler fra Arctic Gold vil gjøre en hver kvinne glad, hvis den ligger under juletreet :).

Det finnes i alt 13 varianter i Arctic Gold serien. Alt fra ett deluxe dry & style gavesett, til de forskjellige ghd curve, som også finnes som gavesett. Våres nye ghd platinum og den flotte ghd V styler, som er designet i gull med hvite plater, så flott! De kommer alle med en matchende varmebeskyttende matte og veske.

Hvis du ikke kan vente til jul, så kan du allerede nå bestille Arctic Gold serien hjem! Finn hele utvalget her og husk vi har GRATIS FRAKT på hele webshoppen.

Hvis du allerede har besluttet deg for hva du ønsker deg, så send ett hint til din kjæreste, søster, mor eller andre i familien. Det kan du gjøre under alle produktene på shoppen, så mottar de diskret ett hint, så har du i hvert fall hjulpet dem på vei, med å finne den rette julegave til deg ;).

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar