ghd julekolleksjon 2016 – Copper luxe collection

ghd julekolleksjon 2016 – Copper luxe collection

03102016_ig3_copperrange

08102016_fb_model3

19102016_fb_air

Vi har gledet oss til å vise dere våres nye fantastiske copper luxe collection! Flotte nyanser av kobber, som passer perfekt til høstens og vinterens farger. Copper luxe collection er våres eksklusive juleserie. Kolleksjonen er limited edition, så det er nå du skal ønske deg den i julegave! Jeg ville i hvert fall blitt glad, hvis jeg fant en av gaveeskene under juletreet mitt :).

Det finnes i alt 13 varianter i copper luxe collection serien. Blant de flotte gaveeskene, finner du Creative Curl Wand og Soft Curl Tong. Her følger følger det med en fin matchende veske som tåler varme, samt en flott neglelakk! Du finner også våres populære platinum styler og Gold V styler i en ny limited edition kobberfarge!

Kolleksjonen byr også på yndige julekuler med en mini Advanced Split End Therapy eller Smooth & Finish Serum i. Finn også styling sett og lekre hårbørste sett her.

En ting jeg allerede vet at jeg ønsker meg, er ghd Flight Gift Set! En hårføner i reisestørrelse :D. Perfekt til reiser, trenings bagen og i det hele tatt når du er på farten. Det følger med en fin liten «dust bag», som du kan putte hårføneren i.

Kort sagt gå på oppdagelse og se hvad du skal ønske deg til jul her! Hvis du ikke kan vente så lenge eller selv skal finne gaver, så kan du bestille copper luxe collection serien her. Finn hele utvalget hos utvalgte salonger, samt våres webshop hvor vi har GRATIS FRAKT når du kjøper et elektrisk produkt.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar