Get the look – Emily Ratajkowski til Emmy Awards

Get the look – Emily Ratajkowski til Emmy Awards

emily

For kort tid siden var Emmy Awards i gang i Los Angeles, hvor stjerner som Sofia Vergara, Priyanka Chopra og Emily Ratajkowski ble sett i flotte glam kjoler. Den 25 år gamle modell og skuespiller, Emily Ratajkowski, kom i en elegant blå mermaid kjole som hun matchet med mørk øyenskygge og blå eyeliner. Hennes mørke hår var satt opp i en sleek hestehale som passet perfekt til denne klassiske looken. Les med nedenfor hvor vi gir deg noen tips til hvordan du kan gjenskape denne Emmy looken.

Sensual eyes

For å få denne intense blå øye sminken trenger du en navy farget eye pencil som du legger på både den øvre og nedre våtlinjen, en aqua farget eye pencil som du rammer inn øynene med, for å få den vingede formen på skyggen. For å få en mer intens farge, dabber du deretter på en øyenskygge i samme blå toner. Dette vil ikke bare få fargen mer intens, men den vil også sitte bedre på. Et must til denne looken er masse mascara for voluminøse vipper! Tilføy gjerne noen punktvipper i ytterkanten av øyet for å få de mystiske øynene frem.

Sleek ponytail

Start med å gre godt igjennom håret, så det er helt fritt for floker. Spray håret med Heat Protection Spray, så det er godt beskyttet mot varmen. Gå deretter over håret med en platinum styler, så håret blir helt rett og glatt. Lag en skarp sideskill og saml alt håret i en lav hestehale. Et tips til å få håret liggendes helt glatt, er å bruke en naturbørste og gre håret bakover og fest deretter med en gjennomsiktig strikk. For å skjule strikken tar du litt hår og snurrer rundt strikken, vi viser deg hvordan du gjør det her. Spray over håret med Final Shine Spray, for ekstra shine. Til slutt sprayer du litt hårspray på hånden din og stryker over der hvor det er små hår, så alt håret ser glatt og slick ut.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar