Fredags favoritter – Blonder, Voluminøse Krøller og Tom Ford

Fredags favoritter – Blonder, Voluminøse Krøller og Tom Ford

1M8A0058

Det er fredag og jeg er i fest humør! Derfor har jeg funnet frem noen av mine favoritter som skal brukes i kveld :). Jeg elsker å ha voluminøse krøller, og hvis jeg skal ha ekstra bouncy krøller bruker jeg først Total Volume Foam. Jeg bruker ca. 3 pump i håndkle tørt hår. Det flotte ved moussen – utover at den lukter deilig – er at den også inneholder varmebeskyttelse! Du kan derfor etterfølgende kjøre på med føneren og krølltangen din. For tiden liker jeg Classic Wave Wand ekstra godt. Den lager store flotte bølgete krøller i håret, perfekt til en kveld ute.

Når jeg er i tvil om hvilken outfit jeg skal ta på, går jeg alltid etter noe sort og klassisk. Det kan være en buksedrakt eller en knelang kjole. Hvis min outfit har utringning foran eller bak, synes jeg at det er super pent å vise litt blonder. Jeg har funnet denne blonde bh-en, som passer helt perfekt til formålet. Normalt liker jeg best lette og frukt aktige lukter, men om kvelden må det godt skrus opp for sensualiteten. Tom Ford’s Velvet Orchid er en orientalsk blomsterlukt, med noter av frisk sitrus, delikate kronblader, honning og rom. Jeg håper du får en fantastisk helg!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar