Forskjellen på våre to slags rundbørster

Forskjellen på våre to slags rundbørster

 

rundbørste, ghd hårbørsteVi har fått mange spørsmål angående våre rundbørster. Hva er forskjellen på våre keramiske rundbørste og på våre rundbørste med naturhår? Les med når vi gir deg svaret, til å velge den helt riktige rundbørsten til ditt hår.

Det er intet flottere enn en lekker blow dry styling, men før du går i gang skal du finne den helt riktige rundbørsten til håret ditt. Hvis du har tykt og krusete hår er en rundbørste med naturhår, det perfekte valg! Villsvinhårene er med til å glatte og tilfører håret ditt shine, mens du føner det. Alt etter hvor langt håret ditt er, kan du velge mellom 28mm – 45mm. Jo lengre håret ditt er, jo større rundbørste.

Hvis du har fint hår, er det veldig viktig å bruke den riktige børsten til å skape volum. Veldig ofte brukes det feil hårbørste, og all den tiden du har brukt med hårføneren er forgjeves. Her er våre keramiske rundbørste det beste valget. Den gir håret ditt masse volum. På grunn av alle hullene i børsten, passerer varmen fra hårføneren din igjennom den, og du oppnår stor volum, samtidig som håret ditt tørkes fortere. Bruk gjerne Total Volume Foam i håret, før du føner det.

Du kan se hele vårt sortiment av rundbørster her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar