Forskjellen på våre ghd hårfønere – Air vs. Aura

Forskjellen på våre ghd hårfønere – Air vs. Aura

En god hårføner er gull verdt- ikke bare for å style hår eller tørke lange lokker. Når man føner håret er det viktig å bruke en god hårføner. En gammel hårføner kan bli overopphetet og man bør heller oppdatere til en nyere variant. Les med når vi guider deg til forskjellen og fordelene ved våre Air hårføner og våre Aura hårføner. På den måten kan du enkelt finne ut av, hvilken som passer best til dine behov.

 

Air: Med  2100W er ghd Air mye mer kraftigere enn vanlige hårfønere, samtidig som den tørker håret raskere. I tillegg til å tørke håret ditt, bruker den en avansert ionisk teknologi som gir et mykere og blankere resultat som varer lenger, så du slipper frizzy hår. Den har også knapper som gjør at du kan variere både styrke og temperatur, i tillegg har den en cool shot knapp som gir en kald luft, noe som hjelper deg med å sette stylingen på plass. Air føneren er også designet så den er god å holde for både høyre og venstrehendte. Har du f.eks tykt hår som mangler glans og er ute etter en hårføner som blant annet kan tørker håret ditt raskt og gjøre håret ditt mykere og blankere, er denne perfekt.

Aura: ghd Aura gir 42% mer konsentrert luft enn andre fønere, noe som betyr at du kan jobbe med en seksjon med hår, uten å forstyrre resten av håret, noe som gir deg en mye bedre kontroll ved styling. Den er 27% mindre støyende og motoren er lettere. Aura har med 1400 – 1600W en mindre styrke enn Air føneren, men til gjengjeld er denne litt lettere i vekten. Det som er bra med Aura er at ved føning av håret, fjerner den frizzy, elektrisk og statisk hår og legger ned alle de små hårene. Den inneholder også en Cool – Wall teknologi som lager en ring med kald luft rundt den varme luften, noe som gjør at du kan style mye tettere på hårroten for å gi bedre volum. Bruker du hårføneren til mer en kun å tørke håret ? Vil du style det og gi håret mer volum, så er Aura føneren perfekt for deg.

Du finner ghd Air her og ghd Aura her. Eller finn de hos din lokale frisør. Finn frisør her.

1Kommentar

Skriv en kommentar