Forskjellen på disse to krøllstavene fra ghd Curve – creative curl wand & classic wave wand

Forskjellen på disse to krøllstavene fra ghd Curve – creative curl wand & classic wave wand

k27

k10

Det er mange av dere som har spurt om forskjellen på våres to krøllestaver. Creative curl wand og classic wave wand. Og det kan jeg godt forstå, jeg var selv i tvil da jeg skulle velge. Faktisk var creative curl wand min favoritt i starten, men nå er jeg blitt veldig glad for classic wave wand. Jeg skifter mellom de to, alt etter hva jeg skal.

Creative curl wand:

Til venstre har jeg brukt creative curl wand. Krøllstaven er formet som en syl og går op i en spiss. Den lager flotte krøller og er super lett å bruke. Jeg bruker den til hverdag, og grer krøllene lett igennom med fingrene, når de er kjølet ned. De blir super bouncy og holder hele dagen.

Classic wave wand:

Til høyre har jeg brukt classic wave wand. Den er cylinderformet og like bred i begge ender. Den lager kjempe fine bølger i håret, litt finger waves aktigt. Jeg elsker looken når jeg skal til fest! Jeg børster bølgene igjennom med Oval Brush, som er laget av villsvinhår og samler spissene med en blanding av Straight & Tame Cream og Smooth & Finish Serum– min egen krøllekrem blanding :).

Hvilke krøller liker du mest? Og si til hvis det er noe vi skal teste for deg.

Finn alle produktene på våres web shop eller hos din lokale frisør. Finn salong her.

2 Kommentarer
  • […] Den andre krøllstaven er også en av mine favoritter! Creative Curl Wand er super enkel å bruke. Den er formet som en syl og går opp i en spiss. Har du litt finere hår, er denne perfekt til deg. Den skaper flotte bouncy krøller som holder hele dagen. Du kan enten krølle håret helt fra topp til spiss, eller lage litt fall i endene. Jeg liker godt å variere størrelsen på krøllene mine, derfor skifter jeg mellom Classic og Wave stavene. Du kan se forskjellen på de to her. […]

  • […] fra Hollywood krøller, til beach waves og bouncy volum. Jeg har testet de forskjellige ghd Curve her og […]

Skriv en kommentar