Flette til 17. mai

Flette til 17. mai

Det er vår i luften og om en liten uke er det 17. mai! Veldig mange vil ha en super flott 17. mai-flette, men de fleste har en nok så travel morgen, med et fult skjema. Og har derfor ikke tid til å lage den perfekte frisyren. Jeg har laget min 17.mai frisyre som har både løse krøller og flere voluminøse fletter. Denne frisyren er ikke bare fin, men den er også super enkel å lage!

Jeg starter med å preppe håret med Root Lift Spray, for å få godt med volum til hårrøttene, og bruker deretter en hårføner til å jobbe inn produktet. Jeg sprayer også litt Heat Protect Spray, for ekstra god beskyttelse til håret, før jeg går i gang med å krølle håret med Soft Curl Tong. Når alt håret er krøllet, lar jeg krøllene kjøle helt ned før jeg begynner å røre ved de. Så starter flettene, eller det er faktisk mer tvinning, men det blir super fint! Jeg tar først ut litt hår på begge sider, som jeg vil ha løst foran ved ansiktet. Så tar jeg en del med hår litt høyt oppe på hodet, som jeg deler i to og deretter snurrer jeg de to delene rundt hverandre. Det blir som å flette, bare med to deler istedenfor tre. For å få fletten fyldigere, holder jeg i enden av håret og drar forsiktig i håret og jobber meg oppover. Dette skaper en messy og voluminøs flette. Jeg fester med en hårnål, og her er det best å prøve å gjemme hårnålen så den ikke synes så godt. Jeg skal ha to rader med fletter, så jeg tar en del med hår ovenfor ørene som jeg deler i to og gjør akkurat det samme som jeg gjorde på den ovenfor. Deretter gjorde jeg det samme på den andre siden av hodet. Jeg tok også en del med hår fra det som hang løst på den ene siden, og laget et tvinnet flette som jeg også dro litt ut så den ble fyldigere. Her festet jeg med en gjennomsiktig gummistrikk. For å få frisyren litt mer messy og tilfeldig, dro jeg ut litt hår ved ørene og oppe ved flettene. Avslutt med hårspray, så du har et godt hold til frisyren hele dagen.

Denne frisyren passer like bra til en kjole, som den gjør til en bunad. Jeg synes også det er super fint med litt pynt til en sånn frisyre, så jeg fant frem en hårbøyle i gull, med blomster og gull detaljer. Så her er det bare å velge etter smak og behag!

Hvordan skal du feire 17. mai? 🙂

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar