Finn gaven til Valentine’s Day – 25 % rabatt på ALT!

Finn gaven til Valentine’s Day – 25 % rabatt på ALT!

Bruk koden: LOVEGHD og få 25% i rabatt!

Om noen få dager er det kjærlighetens dag, nemlig Valentine’s Day! I den forbindelse vil vi feirer med å gi dere en rabatt kode, som gir 25 % på ALLE ghd produktene i våres web shop. Har du lyst til å glede en spesiell person, eller rett og slett skjemme bort deg selv?

Fra den 10. februar og frem til den 14. februar, gjelder dette fantastiske tilbudet! Du får altså 25 % på absolutt ALT i våres web shop. Kanskje er det noen mannlige lesere her som har lyst til å gi en oppmerksomhet til kjæresten sin, men som har behov for noen tips. Noe vi jenter alltid har, er alt for mye med oss, men alt for liten plass. Med våres nye Ultimate Travel Gift Set, får du en Platinum styler og en Flight Travel hårføner, som er perfekt til reiser. Settet tar liten plass, så hun får garantert plass til det i kofferten sin, og trenger derfor ikke å bruke halve delen av bagasjen din også ;). Win – win!

I tillegg til hårfønere, rettetenger og krølltenger, har vi også mange gode hårprodukter og hårbørster. Du kan derfor selv sette sammen en fin liten gave. Hva med en Curl Hold Spray, som gir bedre hold til krøllene, en Oval Dressing Brush og en Advanced Split End Therapy, som pleier håret, forebygger slitasje og lukker slitte spisser.

Du finner alle produktene på våres web shop og ved å skrive inn rabatt koden LOVEGHD, vil du få 25 % rabatt på kjøpet ditt.

Happy Valentine’s Day!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar