Feriehår – 3 sommerfrisyrer til din ferie

Feriehår – 3 sommerfrisyrer til din ferie

beach-looks

Nedtellingen til sommerferien har begynt! For noen er det et par måneder eller tre til, og vi gleder oss til å endelig kunne fly avsted til solskinn, strand og eventyr! Det er aldri for tidlig å planlegge ferien, og selvfølgelig også hvordan du skal se super chic ut på reisen din! Uansett om du leter etter en frisyre til å temme din sommerkrusede manke, eller har lyst å eksperimentere med forskjellige looks, så har vi tre bud på lekkert sommerferie hår.

1.  Flett, flett og atter flett.

Du kjenner det kanskje. Den varme luften, det fuktige klima, får håret ditt til å kruse! Bare rolig, den perfekte løsning er fletter! Det finnes et hav av dem. Det er bare å hoppe ut i det, franskfletning, fiskebensfletning, cornrows og mange andre. På en enkel måte får du håret vekk og fletningen må gjerne være litt «messy». Det gir en kul Coachella look, med en avslappet frisyre, som passer godt til et fuktig klima. Husk å bruke serum for å tilføre litt shine til håret ditt.

2. Sommerbølger

Bølgete hår er bare super fint til en middag i solnedgangen. Etter en lang dag på stranden, har håret ditt allerede fått en del struktur. For en komplett look, bruk Curl Hold Spray og Classic Wave Wand, for å fremheve dine sommerbølger. Hopp i maxikjolen din og du er klar til date!

3. Super glatt

Du skal ut på en av de hotteste klubber i Marbella. Du er blitt brun og har funnet en flott kjole med dyp rygg, men hva med håret? Nettene er lune og hvis du skal danse natten lang, er det en god idé å få håret vekk fra ansiktet, så det ikke klistrer seg til din fuktige hud. Glatt det med Platinum og saml det i en stram hestehale. Lag evt. en hestehale som er delt opp i tre, for å gi det et ekstra sofistikert look. Avslutt med masse Final Fix Hair Spray og Shine Spray. Så kan du danse natten lang, uten å bekymre deg om håret ditt blir uregjerlig.

Nå har du sommerhåret på plass! Husk å delta i våres konkurranse om en reise til 15.000,-!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar