Få looken – Date night

Få looken – Date night

LATER RIB JUMPER DRESS french connection, date night outfit, SAINT LAURENT Monogramme small snake-effect leather shoulder bag, ysl taske, ysl logo taske, ysl clutch, DANENBERG aldo sko, aldo shoes, hårstyling date

Neste måned har jeg vært med min kjæreste i 13 år (!). Og det vil selvfølgelig bli feiret :). Jeg vet ikke hva planen er enda, men vi skal absolutt ute og spise ett fint sted. Hvis du har noen forslag og tips vil vi gjerne høre!

Akkurat nå er jeg besatt av ribbe kjoler med høy hals. Satt sammen med ett par høye hæler i nude og drømme veske fra YSL! Jeg liker min makeup naturlig, helst i jordfarger, og håret skal være glatt, satt i en hestehale med en vri. Utseendet er elegant og perfekt for anledningen. Jeg kan nesten ikke vente! Hva tar du på før date?

Få looken:

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar