Få volum med Root Lift Spray

Få volum med Root Lift Spray

g22

Kjemper du likt som mange andre skandinavere også mot tyngdelagets effekt på hårets volum? Da er det kanskje tid for å prøve våres root lift spray.

Det som er viktig å tenke på for å skape et voluminøst hår med root lift spray er å ikke applisere produktet før håret er mer enn 50 % tørt. Løft deretter håret opp i seksjoner for å komme godt inn mot røttene av hvert hårstrå. Spray 1-2 spruter og masser produktet lett inn i hårbunden og langs med røttene.

Et enkelt hverdagsknep når tiden er knapp er å spraye hårbunden med root lift spray og deretter føne håret tørt opp og ned. Du føner altså håret i den motsatte retningen noe som definitivt kommer til å gi et voluminøst resultat. Produktet passer både til hverdag når du vil gi håret ditt et ekstra løft, men også som ”foundation” til litt mer avanserte frisyrer som krever struktur og volum. Om du ikke har prøvd å tupere håret med feks: narrow dressing brush etter at du har fønet håret med root lift anbefaler jeg deg virkelig å teste det før du drar til byen neste gang, for her snakker vi virkelig volum som holder!

Finn root lift spray til 249,- i våres web shop og hos utvalgte salonger. Finn frisør her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar