Få øyenfargen din til å gnistre med den rette hårfargen

Få øyenfargen din til å gnistre med den rette hårfargen

Det er mye som er med til å avgjøre hvilke nyanser av farver som vil kle deg. F.eks. er det en god idé å finne ut hvilken hudtone du har, så du kan finne den hårfargen som er best til. Du kan også velge å finne din perfekte hårfarge ut fra fargen på øynene dine. Hårfargen din kan nemlig virkelig få øynene dine til å gnistre, og få fargen til å komme mere frem! Les med her, hvor vi guider deg igjennom hvilke hårfarger som passer best til de forskjellige øyenfargene.

Hasselnøttbrun og mørkebrune øyne

Disse øyenfargene ser super flotte ut med røde, kobber og varme, gylne toner! Velg f.eks. en dyp mørkebrun i en varm nyance, som vil være kjempe fint til brune øyne, eller en lysere gyllen brun, som Sofia Vergara. En varm kobbernyanse vil også kle øyenfargen din kjempe fint, og hvis du gjerne vil ha en mere blond nyanse, bør du velge en mere gyllen farge, istedenfor en platina blond.

Lyse og blå øyne

Hvis du har blå øyne, vil en kald blond nyanse virkelig få øyenfargen din til å poppe – se bare Jennifer Lawrence! Prøv med den populære icy blonde fargen eller den klassiske platina blonde fargen. Vil du gjerne ha mørkere hår, bør du gå etter en farge med en kald undertone som f.eks. en askeblond eller brun.

Grønne øyne

Hvis du har grønne øyne, er du super heldig, og de fleste farger vil fremheve den flotte øyenfargen din. De varme tonene vil f.eks. gi glød til ansiktet ditt, og en kald farge vil fremheve øyenfargen din på flotteste vis! Prøv deg frem, og finn ut hva du foretrekker, eller få frisøren din til å hjelpe deg med  å finne den helt perfekte fargen!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar