Få looken: Victoria’s Secret – Hår & Makeup

Få looken: Victoria’s Secret – Hår & Makeup

De fleste har nok fått med seg Victorias Secret sitt årlige show , som gikk av stabelen i Paris den 30. november. Showet hvor super flotte modeller går i kreative og luksuriøse antrekk, iført av blant annet undertøy og gigantiske vinger! Det er ikke kun vinger og undertøy som er i fokus, for modellene har hvert år både fantastisk makeup og hår. Hvem drømmer vel ikke om å være en av de vakre englene? Se med hvor vi guider deg til den perfekte makeup og flotte engle krøller.

Makeup:

Victoria`s secret er kjent for en perfekt makeup, hvor huden er flawless og glødende, med friske og rosa kinn. Start med å legge en primer, før du påfører foundation. Jeg la først på en mørkere brun foundation på kinnene og begge sider av pannen og deretter en let dekkende foundation over. Dette gjør at man får en naturlig solbrun følelse. Modellene har alltid en let solbrun hud, så jeg la også litt bronzer på kinnene. Det skal ikke være contouring, men istedenfor en veldig naturlig look. Rosa blush som gir friske kinn, er et must hvis du skal ha engle looken! Man må for all del ikke glemme highlighteren. Jeg la over kinnben, neseryggen, amorbuen, brynbenet og I øyekroken. Øynene holdt jeg ganske naturlig, med en lyse rosa skygge og litt glitter øyenskygge over. I år så jeg de hadde lagt en sort vinged liner på mange av modellene. Bruk en flytende eyeliner og følg den øvre vippekanten og avslutt med en vinge i ytterkanten. Legg deretter et lag med mascara. Brynene på modellene er veldig naturlige og blir kun fylt lett inn. Jeg fylte mine lett inn med Anastasia Beverly hills sin brow pomade og gikk over med en bryn gel, for å forme de. På leppene brukte jeg min favoritt leppestift fra Victoria`s secret. Den har en super fin og naturlig rosa farge. Jeg bruker en finger til å dabbe produktet på, så leppene ser friske og naturlige ut.

Hår:

Start med å preppe håret ved å spraye curl hold spray, som gjør at krøllene får et bedre hold og samtidig beskytter du håret mot varmen fra krølltangen. Del deretter håret opp i seksjoner og krøll hver del med hår bakover og vekk fra ansiktet. Jeg brukte soft curl tong, for den gir så utrolig fine og voluminøse krøller. Når alt håret er krøllet, lar du det kjøle helt ned før du rører ved det. Ved å la krøllene bli helt kalde, blir de både mer bouncy og de holder seg mye bedre. Gre deretter krøllene lett gjennom med fingrene og avslutt med litt hårspray. Så er du angel ready!

2 Kommentarer
  • charlotte anderl

    9. desember 2016 at 23:54 Svar

    like denne kjempegodt 🙂

  • […] Jeg synes også den gir en fin naturlig glans til håret. Jeg brukte den f.eks da jeg skulle lage Victoria`s Secret – lignende krøller! Et tips for å få krøllene til å holde lengre, er å spraye håret med Curl Hold Spray før du […]

Skriv en kommentar