Få håret ditt helt glatt med Straight & Smooth Spray

Få håret ditt helt glatt med Straight & Smooth Spray

smoothe spray

Et produkt som fortjener spesielt fremhevelse, med tanke på hvor bra det virker på min hårtype er Straight & Smooth spray.

Jeg sprayer ca 6 spray i håndkletørt  hår før jeg begynner å føne det. Resultatet blir et betydelig mindre frissy hår, som i tillegg kjennes mykere og med mer glans. Hva jeg liker spesielt godt med produktet er at til forskjell fra andre anti-friss produkter jeg har prøvd ikke tynger håret ned, med holder på min naturlige volum. Dessuten holder det med å bare spraye noen få sprays for at håret skal bli så mykt og lettere å håndtere.

Vanligvis bruker jeg som sagt produktet før jeg går igang med å føne det. Som alle ghds pre-styling produkter inneholder også denne varmebeskyttelse, noe som er perfekt for en mig, som liker effektive og nyttige produkter.

Men en annen alternativ måte å bruke produktet som virkelig har gjort min hår-hverdag mye bedre er å også bruke produktet mellom hårvaskene. Hvordan mener du nå egentlig er kanskje noe dere undrer? Jo, hvor mange ganger har det ikke skjedd at du har lagt ned veldig mye tid på å style den perfekte frisyren og så noen timer senere bestemmer værgudene seg for å by på fukt eller enda værre, regn!

For meg med frissy hår betyr det at en stor del av den tiden jeg la ned på håret mitt om morgenen nå er bortkastet, men…Istedenfor å begynne om igjen med stylingen, sprayer jeg bare noen sprays med straight and smooth spray på de mest frissy delene av håret og deretter retter jeg de seksjonene med min Platinum styler. Vips, så har du din smooth frisyre tillbake. På den måten er dette produktet virkelig en «life saver» for oss Skandinavere, som aldrig riktig kan være sikre på når himmelen kommer til å åpne seg.

Finn Straight & Smooth spray til 249,-i  våres web shop og hos utvalgte salonger. Finn frisør her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar