Få den perfekte finish med Smooth and Finish Serum

Få den perfekte finish med Smooth and Finish Serum

serum

Dette er en av mine absolutt favoritt hårprodukter. Jeg bruker serum hver dag! Men hva er det som er så godt ved et serum, og hvordan bruker man det egentlig? Les med når jeg forteller 5 fakta, som du kanskje ikke visste om Smooth and Finish Serum.

  • Serum kan brukes i både tørt og håndkletørt hår. I tørt hår bruker jeg den som en “final touch” for å samle spissene mine og gi glans. I fuktig hår gjør den håret mitt mere blankt og lettere å håndtere under hårføning.
  • Til fint og normalt hår, er det nok med 1 pump. Litt kraftigere hår kan ha behov for 2 pump. Serumet er med andre ord, veldig drøy i bruk.
  • For ikke å få smuss og fett fra hendene dine, over i håret, er det viktig at du vasker hender før du bruker serumet.
  • Applicer serumet i de delene av håret ditt som er tørt og har bruk for glans. Unngå hodebunnen, som ofte har tendens til å bli fettete
  • Hvis du blander Smooth and Finish Serum med Straight & Tame Cream, får du en fantastisk hårkrem. Den samler og definerer lokkene dine. Det er faktisk Emilie’s favoritt kombinasjon, som du kan lese mere om her.

Ved å tilføye et serum til hår-rutinen din, kommer håret ditt til å se glansfult og skinnende ut med det samme! Og hvem vil vel ikke ha hår som skinner om kapp med solen? Jeg er i hvert fall stor fan og håper at du vil prøve den neste gang du skal ha noe nytt til håret ditt!

Finn Smooth and Finish Serum til 239,- i våres web shop og hos utvalgte salonger. Finn salong her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar