Enkel frisyre med krøller og twist

Enkel frisyre med krøller og twist

Man kan fort ende med å alltid ha den samme frisyren til både hverdag eller fest. Her har vi laget en super fin og rask Adele-inspirert frisyre, som kan lages på 10 minutter, og som er perfekt til en dag på jobb eller en kveld på byen med venninnene.

Sånn gjør du:

Start med å preppe håret med Curl Hold Spray, som er varmebeskyttende og gir bedre hold til krøllene. Deretter bruker du din Platinum styler, til å lage fine krøller i håret. Vend styleren en halv omgang, og trekk styleren langsomt ned mot spissen av håret.

Når alt håret er krøllet, lar du det kjøle ned, før du grer det igjennom med en Paddle Brush, for å samle krøllene litt. Tuper håret på toppen med Narrow Dressing Brush, for å gi masse volum, og spray litt hårspray i for at tuperingen skal holde hele dagen.

Ta to store seksjoner foran, og twist dem på baksiden av hodet, rett under tuperingen. Fest med hårnåler, og avslutt med en omgang hårspray.

Tips: Hvis du har masse flyvende babyhår, kan de legges ned ved at du sprayer litt hårspray på håndflaten, og kjører hånden forsiktig over håret.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar