Enkel frisyre med hårbånd nr.1 – Boho look på 5 minutter

Enkel frisyre med hårbånd nr.1 – Boho look på 5 minutter

Du vil kanskje bli bedre til å lage en frisyre når du skal på fest? Se med når vi viser deg, hvordan du enkelt kan lage en enkel og fin frisyre. Alt du skal bruke er et hårbånd og en krøllstav.

Sånn gjør du:

Begynn med å spraye håret med heat protect spray, så du beskytter håret mot varmen fra krølljernet. Deretter krøller du hele håret med creative wave wand. La deretter krøllene kjøle, før du lett grer krøllene igjennom med oval dressing brush.  På den måten samles håret og krøllene får et naturlig fall.

For å få litt fylde i toppen, brukes narrow dressing brush. Tuper forsigtig til du synes du har fått nok volum. Ta deretter hårbåndet på. Deretter tar du en liten seksjon av hår fra hver side, og snurrer det rundt hårbåndet. Gjenta til du har dekket til hårbåndet med håret ditt. For å gi mer hold til frisyren, avsluttes det med final fix hairspray.

Hvis du vil pynte litt mer på frisyren, kan du f.eks. sette noen fine blomster i, som vil være helt perfekt til en sommerfest!

 

 

1Kommentar
  • […] Denne frisyren er perfekt hvis du f.eks skal i bryllup i sommer og vil ha en flott oppsetning som er enkel og som du selv kan lage. I motsetning til løst hår, så er du her sikret med en frisyre som holder seg på plass hele dagen. Du kan se den første looken vi lagde med hårbånd her. […]

Skriv en kommentar