Den er her – Den nye ghd Platinum!

Den er her – Den nye ghd Platinum!

Så er den her endelig! Vi har gledet oss så mye til å presentere den helt nye ghd Platinum®. ghd Platinum® er en banebrytende styler som gir deg det ultimate resultat, uten å gå på kompromiss med håret ditt*!

Den innovative ghd Platinum® styler bruker en «safer-for-hair» temperatur, som leverer ultimate styling resultater med sunnere*, sterkere* og blankere** hår. Alt i ett stryk! ghd Platinum® inneholder tri-Zone® teknologi, som fungerer raskt og effektivt til både å glatte og krølle ditt hår. Intelligent tri-Zone® teknologi bruker tre sensorer i hver plate, som sikrer den optimale temperatur på 185°C, noe som reduserer sjansene for knekt hår med over 50%* og øker glans med 20%**. Forskning viser også at ghd Platinum® er mere skånsomt hvis du har farget håret ditt.

En annen ny ting er designet! ghd Platinum® styleren har en unik «wishbone» hengsel for å sikre, at platene fungerer presist. Det gjør at den glir lett igjennom håret, noe som gir deg større kontroll, når du f.eks. roterer for å lage krøller eller bølger. Den passer til alle hårtyper, inklusivt deg med krøllete og tykt hår.

Du kan finne den her i sort eller hvit til 2199,- Det er alltid GRATIS FRAKT på våres webshop.

Resultater basert på tri-Zone® teknologi:
*kontra en alm. styler som arbeider med 230°C **kontra ubehandlet hår & 2 x mere farge vedlikeholdelse kontra en alm. styler som jobber med 230°C

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar