Emilies must haves fra salget!

Emilies must haves fra salget!

ghd salg

Hvem elsker ikke å spare prosenter på salg? Våres store januarsalg går mot slutten, men du kan fortsatt rekke å finne en fantastisk styler med rabatt! Vi har 20% rabatt på alle elektriske produkter og som noe helt spesielt har vi 30% rabatt på utvalgte krølltenger! Jeg har funnet frem mine 3 favoritter i dag, som jeg håper vil inspirere deg til ditt neste beauty kjøp.

ghd air® hair drying kit

Dette er et super fint kit som inneholder våres prisbelønnede ghd Air hårføneren, en difusser, et bredt nebb, to ghd hårklips, en rundbørste og oppbevaringspose! Med 2100W er ghd Air hairdryer mye kraftigere enn vanlige hårfønere. Når den tørker håret ditt, bruker den en avansert ionisk teknologi, som gir et flottere og blankere resultat. Det gjør at resultatet varer lenger, så du slipper frizzy hår. Du kan variere både styrke og temperatur, og så har den en knapp som gir kald luft, perfekt til å avslutte stylingen din, ved hjelp av den kalde luften. Har du f.eks tykt hår, som har bruk for glans og er du ute etter en hårføner, som bl.a. kan tørke håret ditt raskt? Så er denne hårføneren perfekt til deg.

ghd curve® classic wand gift set

Jeg elsker begge våres krøllstaver! Derfor inkluderer min anbefaling begge to :). La meg starte med Classic Wave Wand! Den er det hele 30% rabatt på! Den spesielle formen gjør at den lager brede bølger i håret. Du kan enten lage glam Hollywood waves, ved å gre igjennom  håret med Oval Dressing Brush, etter at du har krøllet det og avsluttet med Smooth & Finish Serum. Du kan også lage en mere beach hair look, ved å skille krøllene med fingrene og spray med hårspray.

ghd curve® creative curl wand

Den andre krøllstaven er også en av mine favoritter! Creative Curl Wand er super enkel å bruke. Den er formet som en syl og går opp i en spiss. Har du litt finere hår, er denne perfekt til deg. Den skaper flotte bouncy krøller som holder hele dagen. Du kan enten krølle håret helt fra topp til spiss, eller lage litt fall i endene. Jeg liker godt å variere størrelsen på krøllene mine, derfor skifter jeg mellom Classic og Wave stavene. Du kan se forskjellen på de to her.

ghd air® hair drying kit, verdi 1.449,- nå nedsatt til kun 1.159,-

ghd curve® classic wand gift set, verdi 1749,- nå nedsatt til kun 1399,-

ghd curve® creative curl wand, verdi 1.749 nå nedsatt til kun 1.399,-

1Kommentar
  • Eva Synnøve Jensen

    27. januar 2017 at 17:34 Svar

    Veldig tykt og langt hår!! Litt uregjerlig

Skriv en kommentar