Emilies beauty sommerfavoritter

Emilies beauty sommerfavoritter

Jeg har funnet noen av sommerfavorittene mine frem i dag. Mangler du inspirasjon til sommer makeupen og håret? Så les om mine 5 favoritter, og bli inspirert til hva du skal ha med på ferien.

Om sommeren holder jeg min makeup rutine lettere enn om vinteren. På huden har jeg blitt glad i Nars’ Velvet Matte Skin Tint SPF30. Den er lett i konsistensen og gir en matt look. Et ekstra pluss er at den inneholder SPF30. Den perfekte sommer foundation! En annen sommerfavoritt er Make Up For Ever’s Pro Sculpting Palette. Et fin lite palette som inneholder 4 kremede nyanser. Den kan både brukes til å lage en lett contouring, eller på øynene og leppene. Den er liten og lett å ha med på ferie.

Jeg elsker wavy beach look, spesielt når jeg er på ferie i syden. Jeg fremhever mine naturlige krøller, med Classic Wave Wand. Deretter børster jeg de lett ut med Oval Dressing Brush, og samler spissene mine med Smooth & Finish Serum. Det gir en avslappet og samtidig eksklusivt look. Nå gleder jeg meg bare til å dra avsted :).

Husk også å delta i våres store konkurranse, om et reisegavekort på 15.000,-!

TRYKK HER FOR Å KOMME VIDERE TIL REISEKONKURRANCEN.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar