Elena om sin beauty hero, lykke og rosegull hår

Elena om sin beauty hero, lykke og rosegull hår

Elena Makridis er en jente med stor interesse for makeup. Hennes instagram beautybyela er fylt med masse makeup inspirasjon og flotte looks. Hun har også nettopp startet opp en youtube kanal hvor hun legger ut makeup videoer, du kan sjekke den ut her.

Hva er det første du gjør om morgenen?

Det første jeg gjør om morningen er å gå gjennom hele min hudpleie rutine! Hehe, den er ganske lang.

Hva er det beste beauty rådet du har fått?

Det må være GODE hudpleie rutiner og produkter som passer din hudtype.

Hvem er din beauty hero?

Min Beauty Hero må være en mix av Jaclyn Hill & Amrezy! Jaclyn fordi hun tross stor suksess holder føttene plantet på jorden og fordi hun liker samme type sminkelooks som meg og Amrezy fordi hun tross mye hat og fordommer kjører sin egen greie og tør å være over the top!

Hvem har du “hair envy” over?

Til tross for at hun har blondt hår og jeg er brunette så må det være den britiske bloggeren Sarah Ashcroft men også kylie jenner for hennes mot til forandring!

Hva er lykke for deg?

God mat, personlig suksess, omsorgsfulle og støttende mennesker + en stor dose online shopping!

Hvilken look eller frisyre vil du gjerne prøve?

Jeg tenkte en stund på å farge håret mitt rosegold, å vet ikke helt hvorfor jeg slo den tanken fra meg.. Så det er noe jeg kunne tenkt meg å teste. Har også en drøm om langt hår kanskje i enda mørkere farge enn jeg har naturlig.

Hva er ditt yndlingssted i Norge?

TRONDHEIM, definitivt!

Har du hatt en crazy hår periode?

Nei, eller… Jeg har bare farget håret 2 ganger i mitt liv og den ene gangen var jeg 14 år og fikk det gratis hos noen studenter som ga meg kjempe tykke lyse/orange striper, det var ikke særlig suksess!

Når hadde du ditt siste «wow-øyeblikk»?

Da en av verdens største beautysider på instagram, Anastasia Beverly Hills repostet meg, begynte å følge meg på instagram og sendte meg mail.. I know – for mange er ikke dette veldig wow! Hehe, men for en norsk nordlenning som er obsessed av beauty og makeup var dette veldig stort!

Hva er din «go-to-beauty look» på en date eller en fest?

Det må være nyfønet hår, winged liner, nude/rosa lepper, en intens highlight og et par falske vipper!

Hva er din yndlingssang for tiden?

Flaut å si det men ZAYN – Pillowtalk! Tror han var en del av One direction? Hehe.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar