Electric Pink platinum styler #ghdpink

Electric Pink platinum styler #ghdpink

Electric Pink platinum styler #ghdpink

Som du kanskje så forrige uke, så lanserte vi våres helt nye Electric Pink limited edition. Designet og dedikert til å støtte kampen mot brystkreft! Ved hver solgte styler eller hårføner, donerer vi €10, til Rosa Sløyfe. Og €1 for hver solgte Electric Pink hårstrikker. Du er med til å donere med ditt kjøp av Electric Pink limited edition! I dag ser vi nærmere på platinum® electric pink styler, som blant annet vant Årets Beauty Accessory 2016 til Danish Beauty Awards.

ghd platinum® electric pink styler

Våres prisbelønnede platinum styler bruker en “safer-for-hair” temperatur, som leverer ultimate styling resultater med sunnere, sterkere og blankere hår. Alt i ett strøk! ghd platinum inneholder tri-Zone® teknologi, som fungerer raskt og effektivt til både å glatte og krølle håret ditt. Den limited edition styleren kommer i en hot pink farge med flotte detaljer. Det følger med en matchende varmebestandig veske. Finn den her til 2.299,-. €10 av salget doneres til Rosa Sløyfe.

ghd har på verdensplan donert £9 millioner til brystkreft. Vis at du også støtter kampen mot brystkreft og bruk #ghdpink på instagram! Finn hele Electric Pink serien hos utvalgte frisører og på våres webshop her. Husk vi har alltid GRATIS FRAKT på ghdhair.com.

Stay tuned, vi har snart en fin konkurranse på vei!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar