Drømmer du om kort hår? 3 ting du bør vurdere

Drømmer du om kort hår? 3 ting du bør vurdere

Vurderer du å klippe håret ditt kort? En flott page eller en pixie klipp, kan nettopp være det forriskende pust du har bruk for. Langt hår forbindes ofte med femininitet, men du kan lett både være, og føle deg, feminin med kort hår. Se fks. kjendiser som Scarlett Johansson, Charlize Theron og Jennifer Lawrence, som alle bærer det korte hår med eleganse. Det er likevel noen enkelte punkter du bør være oppmerskom på før du lar lokkene falle.

Din ansiktsform

Først og fremst er det en god idé å undersøke om kort hår vil kle det. Det kan godt være du har forelsket deg i en superkort frisyre, men du er likevel nødt til å vurdere om det vil kle din ansikts- og hodeform. Det kan du enkelt gjøre hjemme foran speilet. Se hvordan her. Det kan også være en god idé å spørre frisøren din om råd og være åpen for justeringer. Kanskje skal pagen være litt lengre eller kortere for å fremheve dine beste trekk.

Din hårtype

Har du tykt, tynt, glatt eller krusete hår? Ditt hårs tekstur har stor betydning for hvordan din drømmefrisyre ser ut når du faktisk får den klippet. Fks. vil det være en god idé å bruke Totale Volume Foam i et hår som har bruk for et løft og er mer fint i teksturen. Har du kraftig hår, er Straight & Smooth Spray din redning. Bruk den sammen med vår smale rettetang V Gold Mini styler, som man enkelt bruker i kort hår og i panneluggen.

Din livsstil

Har du vanskelig med å holde fingrene vekke fra slumre-knappen om morgenen? Før du velger å la frisøren føre saksen bør du vurdere din livsstil. En kort hårfrisyre krever nemlig ofte litt mer styling om morgenen, noe som er verdt å ha med i sine vurderinger. Du kan ikke lengre ta håret opp i en raskt dott eller hestehale, men med de riktige produktene kan du heldigvis spare litt tid. Bruk fks. Root Lift Spray som en slags saltvannsspray og aktiver produktet ved hjelp av hårføneren din. På den måten får du en kul look med masse struktur.

Når du har vurdert disse punktene er det mye enklere å finne frem til nettopp den korte hårfrisyre som du selv vil like. Den riktige korte hårfrisyre utstråler ikke bare mot til å skille seg ut – den kan også fremheve dine beste trekk. Det er derfor ingen grunn til å holde seg vekke fra saksen hvis du fortsatt drømmer om kort hår. Sist men ikke minst – husk at alt ser bedre ut når det er tilsatt en stor porsjon selvtillit.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar