Disse tre beauty trends blir store i 2017

Disse tre beauty trends blir store i 2017

Det har vært så utrolig mange flotte looks på catwalken i år, og jeg har funnet frem mine tre favoritter, som jeg garantert skal prøve til sommeren! Glimmer og glitter er igjen noe man ser over alt, og denne gangen på en helt ny måte. Når det kommer til hår, har jeg falt for super flotte, myke bølger. Les med nedenfor, hvor jeg guider dere igjennom mine tre favoritt looks.

Underliner

En underliner kan lages i mange forskjellige varianter. Min favoritt er en omvendt cat eye glitter liner, som den dere kan se på bildet. Man kan også bruke en sterk farge under øyet, for en litt mer vill og annerledes look, eller gi din klassiske look mere kant, med en brun eller sort underliner. Hold resten av sminken nøytral, med flawless, glødende hud og nude lepper!

Wave formation

Beach waves går aldri av moten, men det har kommet en ny måte å lage de på, som gir et veldig mykt, naturlig fall i håret. Start med å preppe håret med curl hold spray, for å beskytte håret mot varmen fra krølltangen og samtidig gi et bedre hold til krøllene. Bruk soft curl tong, og snurr en seksjon med hår en halv omgang rundt krølltangen og hold i et par sekunder, så håret former seg etter formen på krølltangen. Snurr håret rundt krølltangen, den motsatte vei enn det du tidligere gjorde, rett under den første bølgen du laget, så du skaper en fin bevegelse i hele seksjonen. Fortsett sånn igjennom hele håret. Jeg elsker denne form for bølger, og skal hjem og øve meg, så håret mitt kan se perfekt ut til sommeren!

Glitter strobing

Strobing går ut på at du fremhever de stedene lyset naturlig ville treffe ansiktet ditt, med highlighter. Steder som kinnbenene, neseryggen, brynbenet, amorbuen og den midterste delen av pannen. For å ta strobing to the next level, kan du tilføye litt ekstra glitter på kinnbenene, som modellene til Chanel’s SS17 show. For å få glitteret til å sitte fast, kan du forsiktig påføre litt klar lipgloss på toppen av kinnbenene, og deretter begynne med glimmeret. Resultatet vil være en super fin og festlig look, som vil passe godt til årets festivaler, eller hvis du skal til et event, hvor man godt kan tillate seg å være litt ekstra sparkly!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar