Disse 3 hårproduktene har alle hårtyper behov for

Disse 3 hårproduktene har alle hårtyper behov for

Vi har snakket om at man skal finne de hårproduktene som passer til hårtypen din, men det er også noen produkter som alle hårtyper har bruk for! Les med her, hvor vi forteller deg hvilke tre produkter håret ditt vil elske deg for å bruke, uansett hvilken hårtype du har.

Advanced Split End Therapy

Alles hår har bruk for ekstra pleie en gang imellom, og denne prisvinnende hårkuren passer til alle hårtyper. Den har mange reparerende egenskaper, og går bl.a. inn og lukker splittede spisser og forebygger slitasje i opp til 10 hårvasker! Utover det pleier den håret i dybden, og etterlater håret silkemykt og glansfult. Det er en hårkur som ikke skal skylles ut igen, og aktiveres av varmen fra føneren eller styleren din.

Heat Protect Spray

Håret vårt tar skade av varmen fra fønere, stylere og krølltenger. Derfor er det viktig å beskytte håret sitt mot varmen med en varmebeskyttende spray! Heat Protect Spray fungerer supergodt til alle hårtyper, og kan både brukes i vått og tørt hår. Bruk f.eks. sprayen før du tørker håret ditt med hårføneren din, og før du styler håret med enten rettetang eller krølltang. Så er du sikret at håret ditt ikke tar skade av varmen, og du vil få et flott og sunt hår:).

Final Fix Hairspray

Alle frisyrer har bruk for ekstra hold hvis de skal holde hele dagen, og kanskje også kvelden. En god måte å få frisyren til å holde på, er å bruke hårlakk. Det finnes også forskjellige hårlakker til forskjellige formål, men en god allround hårlakk er Final Fix Hairspray, som gir et kjempegodt hold, uten at håret blir stivt og unaturlig å røre. Et lite tips hvis du har mange babyhår, som ikke vil legge seg ned, er å spraye litt hårlakk i håndflaten, og la hånden gli forsiktig over håret. Så får du lagt alle de små hårene ned, så frisyren din ser enda mere flawless ut!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar