Dette skal du shoppe på salget

Dette skal du shoppe på salget

Salget vårt, hvor du får med hele to gaver når du kjøper et elektrisk ghd produkt, er i full gang. Les mere om salget her. Derfor vil jeg fortelle litt om hva jeg skal shoppe denne gangen, for å gi deg litt inspirasjon til ditt neste kjøp av flotte stylere og hårprodukter!

Jeg har alltid vært stor fan av messy beach waves, som jeg lager med min Classic Wave Wand, men nå i det siste har jeg falt mere og mere for flotte, elegante og klassiske krøller. Håret mitt kan til tider ha vanskelig for å holde på krøllene, så Classic Curl Tong vil passe perfekt til håret mitt! Classic Curl Tong lager flotte krøller i håret, og kan brukes til p både lage glam Hollywood waves eller til å lage de fine Victoria’s secret inspirerte krøllene.

Sammen med det produktet du velger, om det så er en styler, en krølltang eller en hårføner, får du både en gratis Heat Protect Spray og en ekstra gave i form av et valgfritt hårprodukt. Total Volume Foam er et produkt jeg selv godt kunne tenke meg å prøve i mitt eget hår. Det er et perfekt produkt til oss som har bruk for litt ekstra hold til krøllene, da det gir hold og volum, uten å gjøre håret stivt. Så hvis du overveier å kjøpe en ny styler, så er det altså nå du skal gjøre det, og få med gratis produkter til en verdi av opp til 668,-.

Hva skal du shoppe på salget? 🙂

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar