Dette pakker jeg i kofferten – Emilies beauty favoritter

Dette pakker jeg i kofferten – Emilies beauty favoritter

Nå er det ikke lenge til jeg skal pakke kofferten min og tilbringe et par uker i det greske øyhavet. Jeg gleder meg enormt mye! Været er alltid deilig, den greske salat er fylt med solmodne tomater og havet lokker med innbydende bølger. Utover en ny bikini, et instax kamera og solhatt, har jeg også valgt ut skjønnhetsfavorittene mine som skal med.

Etter en lang dag i solen, elsker jeg å fremheve fargen min med Vichy’s gullolje til kroppen. Det er super flott og gir huden det flotteste skjæret av gull, uten å være for mye. Den er spesielt flott på benene, kravebenet og armene. Sminken min holder jeg alltid ganske enkel på ferie, det eneste jeg bruker er litt mascara, en øyenbrynsgél fra Benefit Cosmetics og en korallfarge på leppene.

Siden jeg elsker å være i solen, er det viktig å passe ekstra godt på håret mitt. Derfor har jeg også Advanced Split End Therapy med meg. Den sørger for å holde spissene mine samlet og sunne – hele ferien! Jeg har ikke tålmodighet til de litt langsomme hårfønerne på hoteller, derfor er det et must å ha med rejsehårføneren min. Den er liten og nett, og kan foldes sammen så den nesten ikke fyller noe. Selvom den er liten, er den kraftfull og får tørket det lange håret mitt fort. Jeg elsker også serum, og Smooth & Finish serum bruker jeg alltid i spissene mine.

Hva er dine must haves når du reiser? 🙂 Fortell gjerne hvis du har noen gode reisetips til ferien.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar