Det ultimate reisesett – Gave med på kjøpet

Det ultimate reisesett – Gave med på kjøpet

I hele februar og mars får du med en ekstra gave på kjøpet, og vi har tre super fine gaveesker. En av de er det ultimate reisesett, som inneholder den prisvinnende platinum styleren og en ghd flight travel hairdryer! Når du skal ut å reise, er dette en perfekt kombo å ta med deg. Det tar liten plass i bagasjen, så du kan enkelt snike med deg et par sko til! Når du ikke har tid til å la håret lufttørke, er denne lille handy føneren perfekt til å gjøre jobben for deg. Hmmm, skal jeg ha krøller eller rett hår? Platinum styleren kan gjøre begge deler, så du kan både lage flotte krøller og glatte håret så det blir rett og shiny! Dette settet skal jeg definitivt ha med på min neste reise. Jeg bruker ofte en hårføner, når jeg ikke har tid til å la det lufttørke. I tillegg er det jo perfekt å kun behøve å ha med en styler, som kan både krølle og rette håret mitt!

Finn gaveesken her og hos utvalgte salonger. Finn frisør her.

Pris: Kun  2.399,-  Spar 549,-.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar