Det nye balayage: Tiger eye hårfarge trenden

Det nye balayage: Tiger eye hårfarge trenden

Balayage har i lang tid vært mye omtalt, men nå skal den nye hårfarge trenden ha kommet! Fargen heter Tiger eye, og har allerede eksplodert på de sosiale medier. Tiger eye hårfargen er inspirert av den etter sigende healende sten tiger’s eye, som er en brunlig sten, med flotte gylne og kobberfargede nyanser, noe som går igjen i hårfargen. Hårfargen er super fin, og passer perfekt til dere med en varm hudtone, med dens varme kobber, karamell og mørkebrune nyanser! Kombiner stripene med en dyp, varm mørkebrun farge i bunnen, for en perfekt look til de tidlige vårmånedene.

Det er mange måter å rocke denne trenden på, og man kan enten holde det helt mørkt, med mange kobber nyanser. Du kan også gå mere over i de lysere, varme karamellfargene ut mot spissene. Dette er alt etter hva du kunne tenke deg, og hvilken hårfarge du naturlig har. Hvis du har mørkebrunt hår, vil en mørk utgave være super flott. Hvis du har lysebrunt hår, vil en litt lysere versjon av trenden være lettere å vedlikeholde, da etterveksten ikke vil være så tydelig. Krøll håret med Classic Curl Tong for å virkelig få frem de forskjellige nyansene i håret, og bli fanget av solens stråler.

Hvis du som meg, vurderer å kaste deg ut i denne fantastiske hårfargen, er det en god idé å få hjelp av en frisør.  Så dere kan finne de riktige varme nyansene, som passer til deg og hudtonen din. Det er også en god idé å investere i en sjampo og balsam som beskytter fargen. På den måten falmer ikke fargen så raskt, og du kan kanskje nøyes med å kun få frisket opp etterveksten når håret har vokst litt!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar