Den store krølleguide – De forskjellige type krøllene

Den store krølleguide – De forskjellige type krøllene

Det finnes utrolig mange forskjellige krølltenger, og de lager også forskjellige typer krøller. Når man kjøper en krølltang kan det være vanskelig å vite hvordan krøller den lager. Vi har derfor laget en krølle guide, hvor du kan se hvordan krøller hver enkelt krølltang lager!

Classic Wave Wand

Denne krøllstaven er cylinderformet og like bred i begge ender. Den lager kjempe fine bølger i håret, og du kan oppnå super fine beachy waves. Liker du best litt tilfeldige og naturlig bølger, så er Classic Wave Wand absolutt noe for deg. Når krøllene har kjølt helt ned, kan du enten dra fingrene igjennom krøllene, for å få beach hair waves. Eller så kan du bruke en børste som gir deg mer samlet og glam krøller.

Creative Curl Wand

Krøllstaven er formet som en syl og går op i en spiss. Den lager flotte krøller og er super lett å bruke. Creative Curl Wand lager litt mindre krøller, og når du har børstet igjennom håret, vil du få fine og bouncy krøller. Husk å la krøllene kjøle helt ned, før du børster de igjennom.

Classic Curl Tong

Krølltangen er 26mm i diameter, og til forskjell fra krøllstavene har denne et nebb. Dette er praktisk når du snurrer håret rundt tangen, så kan du lukke nebbet for å holde på håret. Classic Curl Tong gir flotte, klassiske krøller, og de blir ekstra fine når du børster de igjennom. Bare husk å la krøllene kjøle helt ned, før du begynner med børsten.

Soft Curl Tong

Denne er 32 mm i diameter og gir derfor også større krøller. I likhet med classic curl tong, har denne også et nebb. Samme teknikk brukes med å snurre en del med hår rundt staven og lukke med nebbet. Til forskjell fra classic tong, kan du ta litt større seksjoner av hår, siden krølltangen er bredere. Soft Curl Tong gir deg store og voluminøse krøller, som er perfekt for en kveld på byen med jentene!

Hvilke krøller er din favoritt?

Finn alle produktene på våres web shop eller hos din lokale frisør. Finn salong her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar