Chic hestehale: Få hår som Victoria Beckhams modeller

Chic hestehale: Få hår som Victoria Beckhams modeller

Hos ghd er vi stolte over å kunne presentere våres samarbeide med Victoria Beckham! Det ble satt i gang med et brak på New York Fashion Week i helgen. Hun har slått sitt navn fast som en designer, som skaper luksuriøst design til den sofistikerte og glamorøse kvinne. På søndag viste hun sin AW16-kolleksjon frem til Fashion Week, og på første rekke satt bl.a. Victorias mann David Beckham. Showet foregikk i ekstravagante omgivelser hos Cipriani 25 Broadway, en storslått sal dannet rammene for catwalken. Modellene bar- utover Victoria Beckhams flotte designs – en delikat makeup og velpleiet negler.

Her kan vi løfte sløret for, hvordan du får like chic hestehale som Victoria Beckhams modeller hadde på catwalken.

«Over de siste sesonger har Victoria virkelig utviklet sin vision for VB-kvinnen og for å passe til den estetikk, har vi skapt denne simple, men polerte «dual-textured» hestehale» sier Guido Palau, som er en internasjonal anerkjent stylist.

«Dual-textured» betyr, at man skaper to forskjellige teksturer i håret, ikke ulikt det vi ser i moten, hvor man mikser teksturer på kryss og tvers. Modellenes dobbelt-tekstur look – en stram wet look effekt foran, og en mere bølgende bevegelse bak – ble skapt i et samarbeide med ghd, Victoria Beckham og Guido Palau. Og vi gir deg her en trinn-for-trinn guide til, hvordan du setter håret i Victorias ånd.

Get the look

1. Føn håret ditt med ghd air hårføneren. Tør håret fra pannen og bakover, så du får en frizz-fri hårgrense. Bruk fingrene til å gre håret igjennom mens du føner.
2. Saml håret med en tynn strikk i bunnen av hodet, tett ved nakken.
3. Bøy seksjoner av hår rundt soft curl thong, for å skape et flott fall i håret.
4. Fikser looken med mye hårspray. Håret ditt skal nesten få et wet look utseende oppe foran.

Hestehalen er jo en klassiker på linje med the little black dress – og denne lekre VB-utgave gir det hele et ekstra piff av luksus.

«Looken er en forbedret, moderne versjon av en enkel style, som kvinner gjerne vil gå med. Det er polert, men det er også en ekte følelse av avslappenhet» siger Guido.

Så er du klar til å gå høsten chikt i møte!

Du kan selv skape looken med våres deluxe dry & curl tong gift set, som du finner her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar