De mest googlede hårspørsmålene

De mest googlede hårspørsmålene

For mange av oss er google noe som blir flittig brukt. Er det noe man lurer på, så har google garantert svaret. Enten det er hvordan du krøller håret, hvordan du lager pannekaker, hvorfor du hikker eller hva som helst annet, så får du nok av svar og forklaringer! Daglig blir det googlet massevis av hårspørsmål og vi har plukket ut noen av de mest populære spørsmålene.

Hva er balayage?

Balayage har vært kjempe populært, og spesielt blant mange celebs har denne frisyren vært en stor favoritt. Men hva er egentlig balayage? Man lager highlights på frihånd i lette strøk, og de blir bredere og mere tilfeldig plassert. Måten de er laget på, gir et inntrykk av at det er bleket i solen, og man får et veldig naturlig og fint spill i håret. Du kan lese mer om Balayage her, og hva som er forskjellen mellom denne fargen, sombre og ombre.

Hvordan krøller man håret med rettetang?

Dette er et veldig etterspurt tema, som ofte mange lurer på. Krøller som er laget med rettetang ser utrolig fint ut, men det kan være vanskelig å finne helt ut av teknikken bak de flotte lokkene. Man kan både lage sommerlige beach waves eller glamorøse krøller, alt etter hvilken teknikk du bruker med styleren. Du kan se vår guide her, hvor vi viser hvordan man lager krøller med en rettetang.

Hvordan fletter man håret?

Fletter er super fint og går aldri av mote. Det finnes mange fine og forskjellige varianter, enten det er noen små fletter innimellom i krøllene, en fiskebensflette eller en mohawk flette. Og det er faktisk ikke så vanskelig som det ofte ser ut som, det er bare å øve på teknikken et par ganger til den sitter.

Hvordan få bølgete hår?

Det finnes flere måter å få fine bølger i håret, både på den naturlige måten og med hjelp av en krølltang eller en rettetang. Lag f.eks. myke bølger med en krølltang  eller lag sommerlige og myke bølger med en styler!

Hvor ofte bør jeg vaske håret?

Dett er vi faktisk mange som lurer på! Her kommer det veldig an på flere faktorer, som hårtype, livsstil og hvor mye håret blir stylet. Man skal helst ikke vaske håret alt for ofte, for da fjerner man de naturlige oljene i håret. Bruk istedenfor en tørr sjampoo i nødstilfeller! 🙂 Du kan lese mer her, om hvorfor håret ditt blir fettete og hvor ofte du faktisk bør vaske håret ditt.

Hvordan klippe en pannelugg?

Når du har tenkt på å klippe pannelugg er det flere ting man bør tenke over, før man tar fatt i saksen. Det er f.eks. lurt å finne ut hvilken pannelugg som vil passe best til ansiktsformen din, og det kan nok helt sikkert frisøren din finne ut sammen med deg. Er du ikke selv utdannet frisør, vil vi anbefale at du ikke selv prøver å klippe en pannelugg, men får hjelp av en profesjonell. Så du får et fint resultat du er fornøyd med.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar