De beste nye hårfargene til sommeren

De beste nye hårfargene til sommeren

Våren nærmer seg og vi går mot lysere tider. Kanskje er det på tide å gi hårfargen din en liten oppfriskning? Nå i vår og til sommeren, handler alt om å gå for en flott og frisk makeup, og naturlig tekstur i håret. Gjør hele sommer looken komplett ved å ta en tur innom frisøren din, og finn en hårfarge som får deg til å gløde! Les mer nedenfor om noen av de beste hårfargene for sommeren, og se om du finner en favoritt.

Natural nude

Denne hårfargen er nok den hotteste fargen for øyeblikket. Fargen inneholder like mye av både varme og kalde toner, og den er super flatterende. Ideen er å lage en monokromatisk nøytral look, med hudtonen og håret ditt. Bare tenk flotte jord og sand toner! Denne trendy fargen er sett på blant annet Cara Delevingne, som har en skulderlang frisyre med naturlig tekstur i håret. Har du en nøytral eller gyllen hudtone og en naturlig blond hårfarge, vil denne fargen passe godt til deg. Få looken ved å bruke platinum styleren for å lage naturlig tekstur til frisyren din.

Rich brown

Nyanser av brunt kler alle hudtoner. De med lys til gyllen hudtone, vil best kle varm melkesjokolade farger, imens de med oliven hudtone bør gå for en kald og dypere farge. Tenk mocha, kakao eller espresso. Det beste er å få frisøren din til å justere fargen avhengig av din naturlige hårfarge og hudtone. Kendall jenner har en flott olivenfarget hud, som passer perfekt med hennes espresso fargede hårtoner. For å få frem den flotte brunfargen, kan du lage store voluminøse krøller med Soft Curl Tong, og avslutt gjerne med å børste inn Final Shine Spray i krøllene. Det vil gi en super fin glans i håret!

Red copper

Hvis hudtonen din er lys og kald, vil det være best å gå for varme og mer intense kobber nyanser. Varme hudtoner vil se bedre ut med en kastanjebrun tone. Kobber undertoner er definitivt mest populære denne sesongen. Emma Stone har flotte kobber-kastanjefarget lokker, som komplementerer den lyse huden hennes perfekt. Et stylings tips er å bruke litt tid på å føne håret glatt og fint, og til slutt gå over med litt Final Shine Spray, for en frisk og flott glans.

Rooted blonde

Før var det om å gjøre om gjemme etterveksten så godt man kunne, da den helst ikke skulle være der. Nå derimot, skal du bare la den mørkere bunnen komme frem. Det er nemlig super trendy med blonde lokker med mørk bunn! Dette er en look som vil se flott ut på alle. Det er også et bra alternativ for deg som fort får ettervekst, eller rett og slett ikke har tid til å friske opp etterveksten hele tiden. Et godt eksempel på denne looken, er Kate Moss! Du kan f.eks style håret med Creative Curl Wand, for å få fine beach waves, og så har du California-chic looken!

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar