De beste hårproduktene til hver hårtype

De beste hårproduktene til hver hårtype

Kanskje kjenner du til det. Det evige søket etter produktet som setter prikken over i´en på din styling og som gir håret ditt den helt riktige x-factor! På samme måte som at din hudpleie avhenger av hudtypen din, så er din hårtype også definerende for hvilke stylingprodukter du bør bruke. Derfor er det en god idé å starte med å kjenne etter. Hva har håret ditt bruk for? Trenger det mer fuktighet? Mer glans? Eller er den store drømmen mer volum og va va voom? Det riktige stylingproduktet kan oppgradere hårets utseende så lett som ingenting, men det kan være vanskelig å finne frem i de mange produkter på markedet. Derfor har vi samlet en guide med produkter som nettopp passer til din hårtype.

Til fint hår som lengter etter volum

Ønsker du mer fylde i håret ditt, er Total Volume Foam et godt to-go produkt. Moussen gir røttene dine et løft og gir håret mer tekstur, slik at det ser tykkere ut. Pump 2-4 ganger og masser det inn i fuktig hår. Gi håret en tur med hårføneren slik at produktet aktiveres, og merk deretter forskjellen. Moussen er selvfølgelig varmebeskyttende. Supplér eventuelt med Root Lift Spray, som gir ekstra boost til hårets røtter og sørger for at håret ditt får volum som aldri før. Et godt tips er å bøye hodet nedover, spraye Root Lift Spray direkte i hårrøttene, og deretter kaste håret tilbake. Nyt resultatet!

Til splittet hår som har bruk for intensiv healing 

Ønsker du et liv hvor splittede spisser er fortid, så er Advanced Split End Therapy  det produktet som burde få en fast plass på baderomshyllen. Den intensive hårkuren gir næring til håret, og binder de ødelagte hårstråene sammen igjen for en sunn og skinnende look. Utover dette er produktet varmebeskyttende, så du trenger ikke å bekymre deg for å skade håret mens du styler det.

Til krusete hår som gjerne vil temmes 

Få rebelsk hår under kontroll med Straight & Tame Cream, en myk krem som ikke krever mer enn 3-5 pumps i fuktig hår og en runde med hårføneren. Snart vil ustyrlig hår være fortid. Er håret ditt ekstra krusete eller planlegger du å rocke en helt glatt style, kan det være en god idé å supplere med Straight & Smooth Spray. Spray den i håret etter føning, nyt godt av den varmebeskyttende effekten, og se at håret ditt blir helt glatt med vår prisvinnende platinum styler.

Til trist hår som drømmer å få gnist

Drømmer du om hår som skinner så mye at det kan ses på lang avstand? Så er Final Shine Spray svaret på dine bønner. Spray kun litt over din ferdige hårfrisyre og voilá! Glansfullt hår på 5 sekunder. Trenger tuppene ekstra kjærlighet kan du med fordel bruke litt Smoot & Finish serum, og så er du good to go.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar