De 3 kuleste frisyrer denne vinteren

De 3 kuleste frisyrer denne vinteren

Vinteren er like rundt hjørnet, og det betyr for mange en oppgradering av garderoben og tilhørende accessories. Men hvorfor kun skifte ut garderoben? De mørke vintermorgenene kan til tider være harde å komme seg gjennom, så hvis det er litt ekstra glam og luksus som skal til, er det helt lov – og hva er vel mer glam enn perfekt hår som stråler av overskudd? Håret ditt er en like stor del av looken din som kåpen, de høye hælene eller smykkene dine, og en god frisyre kan løfte en hver vinteroutfit opp – både til hverdag og til vinterens mange fester. Sesongskiftet er derfor det perfekte tidspunktet til å finne nye hårfrisyrer som matcher din nye garderobe. Vi har samlet inspirasjon til sesongens kuleste frisyrer.

Bangs

Pannelugg er i stor grad tilbake, og med god grunn! Det er en relativt simpel endring som tilfører håret en helt ny look. Ha «messy hair» for en rå look, rett håret og tilsett «cat-eye» for en glam look, børst den ut til siden for en casual look, sett opp håret for en søt look – stylingmulighetene er uendelige! Skulle det være en dag du ikke har lyst å ha pannelugg er det bare å sette den opp – en god unnskyldning for å investere i noen flotte hårspenner. Pannelugg går til alle slags hårteksturer, og det er ikke en eneste frisyre som pannelugg ikke kan passe. Hvis du kaster deg ut i en frisyre med pannelugg er det et godt tips å ha en rettetang liggende, eksempelvis platinum styleren i det flotte Nocture design, til å holde håret på plass de morgenene hvor håret kan være ekstra vanskelig.

Krepp for tekstur

En annen stor trend denne sesongen er tekstur. Tekstur er den nye style vi har spottet her på bloggen, og er spesielt kommet sterkt tilbake på catwalken. Dette er enda en look med mange muligheter – krepp hele håret for en rå «statement look», krepp fletten din for mer fylde og tekstur, krepp små detaljer for å skape flere dimensjoner i håret, eller krepp den innerste del av håret for å skape volum a lá Birgitte Bardot. Er håret ditt det typiske skandi-hår og har du ikke en kreppetang liggende hjemme? Fortvil ikke! Vår Contour Professional Crimper er perfekt til jobben.

Mid-length

Bli lekker a lá en parisienne med en rotete style i skulderlengden. Vask kun håret og la det lufttørke i en lav dott for å få en rotete/bølgete «je ne sais quoi» bedhead look til hverdag. Tilsett bare den klassiske «cat-eye», en flott leppestift og en smule Smooth & Finish Serum i spissene slik at de ser sunne ut. Skulderlengden har enormt mange stylingmuligheter, og er også veldig flott med store Hollywood-bølger til vinterens fester, eller til en hverdag som fortjener å skinne litt ekstra. Kombiner skulderlengden med pannelugg, sett håret opp, ha det løst, mulighetene er uendelige.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar