Copper Luxe Collection – Den ultimate gave!

Copper Luxe Collection – Den ultimate gave!

ghd copper luxe

copper luxe rettetang, kobber hårfønner

Våres nye Copper Luxe kolleksjon er fylt med fine gaveesker, flotte kobberfarger og lekre innpakninger! V-styleren, platinum styleren og ghd air, har fått en vintermakeover, og kan nå kjøpes i den flotteste kobberfarge. Det følger med en flott matchende veske til styleren, som er varmebestandig, så du alltid kan ta styleren din med på farten.

Vi byr på mange forskjellige gavesett i den nye kolleksjonen, det er noe for en hver smak og prisklasse! Vi er super fan av ghd ultimate brush gift set, som inneholder alt du skal bruke av børster, for å lage en flott frisyre, når du f.eks føner håret. Hvis du liker bedre å style håret med en glatte- eller krølltang, er ghd Smooth & finish gift set, kanskje mere for deg. Den inneholder Heat Protect Spray, en Smooth & Finish Serum og en Paddle Brush, som gir deg det perfekte utgangspunktet til en flott frisyre. Vi har også noen yndige julekuler, hvor du kan velge en med Advanced Split End Therapy eller Smooth & Finish Serum.

Psst…Har du sett at vi har bruk for din hjelp på Facebook? Hjelp oss med å velge hvilket produkt vi skal utlodde i giveaway på bloggen i morgen her.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar