Charlotte om høsten, messy bun og røde lepper

Charlotte om høsten, messy bun og røde lepper

Charlotte på 24 år er en søt jente fra Bergen og som blogger om sin store passion som er interiør og fashion. Hvis du har sans for mote, interiør og flotte bilder, så må du absolutt sjekke ut bloggen hennes, som du finner her.

Hva er det første du gjør om morgenen?

Jeg liker en rolig morgen, så det blir ofte lesing av aviser i sengen før jeg tar turen ut på badet. Der vasker jeg ansiktet i kaldt vann – da våkner jeg raskere!

Hva er det beste beauty rådet du har fått?

Vet du.. Det tror jeg er så enkelt som: smil. Du kommer en lang vei med det. Pent å se på er det også!

Hvem er din beauty hero?

Jeg har i grunn ingen favoritter – men jeg er veldig glad i å snoke rundt på Youtube. Der finnes det mye bra altså!

Hvem har du “hair envy” over?

Kylie Jenner. Rett og slett fordi hun tør å prøve ut det meste, varierer ofte og kler alt. Love it!

Hva er lykke for deg?

At menneskene rundt meg har det bra. Det betyr alt for meg her I livet.

Hvis du har 5-10 minutter å ordne håret?

Messy bun – alltid!

Hva er ditt yndlingssted i Norge?

Dette er i grunn et litt vanskelig spørsmål. Men det står nok mellom to steder. Løvøya I Horten, og familiehytten som ligger I Sogn. Fredfulle plasser hvor jeg virkelig kan nyte livet.

Har du hatt en crazy hår periode?

Haha, absolutt. I 6.klasse var jeg på sommerleir, og endte opp med å la en annen klippe pannelugg. Det kommer nok aldri til å skje igjen. Og for noen år siden satt jeg en del hår-modell. Det var heller ikke stor suksess. Kort, sort og rødt… Huff!

Når hadde du ditt siste «wow-øyeblikk»?

Har i grunn hatt flere den siste tiden, men her for noen kvelder siden når jeg var på vei hjem fra jobb, så følte jeg bare en stor glede av å kjenne at kulden bet meg i kinnene. Den krispe høstluften var virkelig deilig å føle på. Og da følte jeg virkelig lykke – merkelig, men sant.

Hva er din «go-to-beauty look» på en date eller en fest?

Ikke overdriv. Røde lepper og iøynefallende vipper. Stort mer enn det trenger jeg ikke!

Hva er din yndlingssang for tiden?

Sucker for pain – Wiz Khalifa ++

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar