Charlotte Dam min ghd look – Tousled curls

Charlotte Dam min ghd look – Tousled curls

Charlotte er både utdannet frisør og makeup artist og gjør alt fra musikkvideoer til editorial photo shoots. Vi har hatt besøk i våres beauty studio, hvor Charlotte har laget denne lekre looken med krøller, som er børstet litt ut igjen, også kalt tousled curls. Spesielt noe som er populært i Skandinavia, hvor vi godt kan like krøller som ikke er for satte.

Følg Charlotte på instagram her:

@tottedam

Charlotte’s guide til tousled curls:

Jeg starter med å dele håret opp i seksjoner, og tar en liten seksjon nederst, som jeg så deler opp i tre deler. Så sprayer jeg Curl Hold i og går i gang med krøllstaven. Jeg har valgt creative curl wand, som lager de fineste krøllene. Det er bare å tvinne en del av gangen rundt staven og holde den i ca. 10-12 sekunder. Sånn fortsetter jeg, hele håret igennem. Det tar litt tid, spesielt hvis du har mye hår, men det er det hele verdt! Husk å la håret kjøle helt ned, før du begynner å gre krøllene lett igjennom med dine fingre. Krøllene skal nemlig ikke være så «pene» og satte.

Du kan også velge å gjøre de mer glam, hvis du grer de igjennom med en børste med naturhår og samler krøllene med serum og shine spray. Jeg velger altså det første til denne look, så de blir mer «undone», selv om det er brukt mye tid på å krølle håret. Det er kunsten med hårstyling, at det er mega stylet, uten å se sånn ut. Jeg avslutter med hårspray, for å gi det hold og tekstur.

Det har Charlotte brukt:

 

Se med når mini intervjuet med Charlotte kommer på bloggen! Vi har spurt om 10 beauty spørsmål, alt fra inspirasjon,  crazy hårperioder og favoritt looks.
Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar